all that beauty: AURA

DSC_0372

Bilo je to jedne od proteklih nedelja kada se vreme smenjivalo češće nego inače. Kada bi zaspao uz topao vazduh koji dolazi sa ruba odškrinutog prozora, a probudio se uz zvuke hladnog pljuska. Alarm je oglašavao 6:30 i obema rukama dovlačio iz sna sve do potpune jave. Svest o tome da od ranog jutra treba izaći na kišu, smrzavati se, užurbano juriti do škole i čitavih šest hladnih sati provesti tamo, izazivalo je nervozu i neraspoloženje. Nakon što smo se nekako dovukle do škole, smestile smo se u naš uobičajeni kutak i otpočele borbu sa snom, mrzovoljom i dosadom. Da se razumemo, ne bi nama bilo dosadno da nije bilo te kiše i hladnoće koje obožavaju da deprimiraju i loše utiču na opšte raspoloženje. I nije nam bilo dosadno, ne nakon telefonskog poziva koji je iznenada razbio tu jutarnju monotoniju."Dobro jutro, imam za vas jedan paket, poslat od AURA kozmetike. Gde biste da ga donesem?"
I tako su te dve proste rečenice učinile to jutro toplijim, kišu svežijom, dan vedrijim a raspoloženje izuzetno boljim. Dok smo sa nestrpljenjem otvarale poklon, obe smo potajno priželjkivale naše stalne favorite - Matte sjajeve, trepavice i rumenila. Nismo ni slutile da je poklon sadržao znatno više proizvoda od očekivanog. Karmini, sjajevi, korektori, rumenila, trepavice, lakovi, maskare, fiksator, ajlajner... Ima li kraja?
"Uštini me."
"Ne mogu, moram da probam ovaj ljubičasti karmin, vidi kako je dobar."


Nakon što smo testirale svaki proizvod ponaosob, što na licu što po koži na rukama, otrčale smo do česme kako bismo sprale sve te tragove karmina sa ruku. I, znate šta, trljale smo ruke sapunom čitavih pet minuta, a na kraju ostale roze-crvenih ruku. Pa ako nam sa ruke boje nisu spadale, verujem da ste shvatili kako ni na usnama to neće biti slučaj. Postojane boje? Definitivno.
Zatim je Marija dohvatila maskare, znatiželjna da li će proći njen bitan test i ispuniti naša zajednička očekivanja. "Gledaj Jano, ne preslikavaju se!", najbitinije kod maskare je da ne ostave trag oko očiju nakon svakog treptaja. Isto tako, nedostatak grudvica bio je jedan lep bonus. Kvalitetne maskare? Definitivno.
Korektori su više moje polje jer ih znatno više koristim zbog urodjenih tamnih kolutova ispod očiju, pa sam požurila da ih što pre nanesem i posmatram razliku. Pri prvom nanošenju posmatrala sam moje podočnjake kako lagano nestaju, a već sa drugim sam se pozdravila sa njima. Nije ih bilo. Dobar efekat korektora? Definitivno.
Kako je Marija bila oduševljena bojama, postojanosti i teksturom lakova, zadržala ih je za sebe, što je za mene bila odlična prilika da prisvojim Dragan Vurdelja eyeliner i precrtam ga sa svoje wish liste. Pošto vrlo često iscrtavam cateye sa eyelinerima, ovakav eyeliner je za mene bio pun pogodak. Ne preslikava se, savršen oblik aplikatora, brzo se suši i jako dugo traje. Čak i ukoliko želite onaj smudged, messy look, slobodno možete da razmažete prstom i dobićete savršen izgled. Najviša ocena za lakove i eyeliner? Definitivno.
Ima li potrebe da izrazim naše oduševljenje matte sjajevima, rumenilima i trepavicama? Smatram da činjenica da su nam to all time favorite Aura products sve objašnjava. Od svih proizvoda, oni najviše zaslužuju čistu desetku i tople preporuke!


"Šta oblačite za današnje slikanje?" upitao je Luka veselo.
"E pa, Luka, danas radimo na jednom specijalnom postu" rekla sam mašući Aurinom kesom punom proizvoda. Dok smo mu govorile o idejama i zamislima, slušao nas je vidno uzbudjen i bez reči. A onda se u njegovim očima rodila jedna divna ideja.
"Radite vi šta hoćete, ali ovaj post ne prolazi bez videa."


Aura sminka recenzija

aurica

0 comments:

Post a Comment