obsession

DSC_1488
Kako je izašao snimak nastupa Selene Gomez na Victoria's Secret Fashion Show-u iz 2015-te, nas dve smo ga odgledale, bez preuveličavanja, jedno desetak puta. Naša opsednutost se tako odrazila i na sve ostale nastupe sa prethodnih Victoria's Secret revija koje smo gledale iznova i iznova nebrojeno puta. Tako se rodila i ideja da ove nedelje na blogu, umesto kilometarskih tekstova na malo ozbiljnije teme, navedemo nekoliko naših opsesija iz poslednjih nedelja i predložimo ih kao dobru zabavu.

Za početak, vratićemo se par nedelja unazad kada smo išle na premijeru filma The Hunger Games: Mockingjay part 2. Obe smo se složile da je to jedan od najboljih filmova u poslednje vreme, posebno zbog toga što nas ni u jednoj sekundi nije izneverio. Svaki trenutak filma bio je na mestu i sva naša očekivanja i želje kroz film su bile zadovoljene. Znate ono kada neki film postane previše popularan kroz delove pa ga onda na kraju uprskaju samo zato što žele da postignu taj "Shock effect"? E pa, ovo nije jedan od tih filmova.

Što se serija tiče, Marija je ostala pri svojoj dugomesečnoj opsesiji prema Davinčijevim Demonima koje prati od samog početka, dok sam ja prešla na malo novije serije i opasno se zagrejala za How To Get Away With Murder. Malo je reći da su obe serije izvanredne. Pored njih, obe uživamo u neprevazidjenoj Once Upon A Time koju vredi pogledati pre svih ostalih.

"Avanture nevaljale devojčice" je knjiga koju je Marija zavolela u poslednjem periodu i najčešće je citirala, dok sam se ja gubila u knjigama Sidnija Šeldona čija se svaka knjiga jednači sa prethodnom po kvalitetu.

Kao neko ko voli "indi pop" i muziku sličnu tome, u poslednje vreme sam slušala starog dobrog Damiena Rice-a, Daughter i Birdy. Medjutim, pesma sa radija kojom sam za kratko vreme postala opsednuta je "Running" od Beyonce, i "Me and my girls" od Selene, posebno zbog njenog pomenutog nastupa. Marija je, sa druge strane, najviše uživala u pesmi "I'm not the only one" od talentovanog Sam Smith-a.

Pored bloga, glavni hobiji u kojima smo uživale proteklih meseci su šminkanje i pisanje. Marija se šminkanju posebno posvetila od kako je počela sa pohadanjem "Dušan Lazić škole za šminkanje" i omiljeni brend šminke joj je svakako ostao Mac, dok sam se ja potpuno posvetila pisanju, što za literarne konkurse što za ličnu razonodu.

Takodje, želimo da pomenemo opsesiju praznicima koji nam se spremaju, svetlima koje oslikavaju tmurne ulice Beograda, okićenim jelkama po kafićima i restoranima, prazničnim filmovima i reklamama i, pre svega, poklonima koje spremamo za svoje voljene.Biće ovo jedan divan praznični period.

I, nakon svega, tu je opsesija ovim zimskim outfitima, koje smo najviše nosile od početka ovog hladnog perioda.
DSC_1487 DSC_1485 DSC_1499 DSC_1496 DSC_1495 DSC_1491 DSC_1497 DSC_1493 DSC_1498

0 comments:

Post a Comment