all that beauty: kylie cosmetics

DSC_0866 Zvonjava telefona trgla me je iz polusna koji mi već duže vreme nije davao snage da ustanem iz kreveta. Posle četvrtog zvona uspela sam da se dokopam telefona i prislonim ga na uvo.


"Halo?" jedva sam izgovorila, vidno pospano.
 "Marija, sidji dole u dnevnu sobu, stigao ti je neki paket" čula sam glas mog brata koji se smeši sa druge strane veze. Odmah sam znala o čemu je reč. Brzo sam navukla bade mantil i sjurila se niz stepenice.
"Da li moguće da su konačno stigli?!" mislila sam u sebi, nestrpljiva da ugledam proizvode koji mi već mesec dana usporeno stižu iz Amerike.

Ušla sam u dnevnu sobu sa osmehom koji mi se prelivao na licu i osvrtala se oko sebe ne bih li ugledala tu famoznu kutiju.
"Gdeeeee?" uspela sam da izgovorim dok me je brat pratio pogledom. Ispružio je ruku i pokazao prstom u pravcu jedne najobičnije poštanske kutije.
Zgrabila sam je i žurnim koracima se vratila nazad u sobu gde ću sve natenane posebno da isprobam.
 "Ipak idem prvo do kupatila da se umijem" pomislila sam i nasmejala se samoj sebi. "Iskuliraj Marija, neće ti nigde pobeći kutija", pomislila sam, a onda ipak požurila do kupatila... Za svaki slučaj.***


Anastasia Beverly Hills Contour Kit - tu. Naked najnovije palete senki - tu. Nekoliko novih rumenila i hajlajtera - tu. Kylie Cosmetics Lip Kit puta dva, i "Like", "Literally" i "So Cute" sjajevi? O da. Tu su. Sve je tu. Zabava može da počne.

 Nakon što sam prvo isprobala ove "ostale" proizvode i ispunila svoja visoka očekivanja, bacila sam se na Kylie Cosmetics. "Baš lepo od nje što šalje i personalnu poruku svim svojim kupcima", pomislila sam nakon što sam pročitala njene slatke poruke, a onda sam počela sa oprobavanjem tih famoznih karmina.
"Uhhhhhh. Odakle početi?" Pogledom sam prelazila preko svakog proizvoda ponaosob i merkala boje. "Malo su mi mnogo slične sve ove boje" mislila sam, trunčicu razočarana. "Hajde da krenem prvo sa ovim matte lip kit-ovima".

 DSC_0871
 Uzela sam Dolce K i polako počela da otvaram kutiju. Izvadila sam olovku i mat karmin, i kutiju na kojoj je pisalo "Produced by King Kylie" odložila sa strane. "Haha, by King Kylie. Kakav car" pomislila sam, a onda otvorila olovku.
 U prvom nanošenju počela sam da razmišljam da li ovo zaista nečemu vredi, ili je vredno samo zbog imena koje nosi. Onda sam nanela mat karmin i shvatila da držim u ruci svoj novi omiljeni proizvod. Ikada. Boja je savršena. Stoji savršeno. Najviše mi se dopalo to što je jedan sloj ovog karmina sasvim dovoljan za ceo dan.
 Sledeći je bio Kourt K, ta veličanstvena ljubičasta. Rezultat? Isti. Mogu vam reći da sam osetila jedno veliko olakšanje jer sam u tom trenutku shvatila da moju kolekciju sada bogate proizvodi koji zaista vrede. Jedini "problem" koji ja imam sa ova dva proizvoda jeste što mi treba snage i upornosti da bih ih skinula sa usana. Eto toliko dobro stoje.

  DSC_0875

 Kada sam završila sa Lip Kit-ovima, prešla sam na sjajeve, presrećna što sam uspela da uhvatim i sjaj u istoj boji kao i Dolce K, jer mi je to trenutno definitivno omiljena boja. Sjajevi su, opet, priča za sebe. Nije što je Kylie, i nije što svi pričaju o njima, ali mene su stvarno "oduvali". Tekstura sjajeva se zaista razlikuje. Ja, lično, primećujem razliku izmedju tih sjajeva i ostalih koje posedujem. Ne znam šta je to u njima, ali nešto ima što ih čini posebnim. Nisu mat, što znači da se lakše skidaju sa usana i treba im više od jednog sloja, ali kada postignete željeni rezultat prilikom nanošenja, tada vam usne izgledaju lepše i punije nego ikada.
 Iskustvo mi govori da ne stoji svaka braon boja lepo na ustima. Mnogi braon karmini i sjajevi čine da izgledate starije, zatvaraju lice i jednostavno ne izgledaju lepo. Ali ove nijanse? Pun pogodak.

 Ukoliko zaista neko razmišlja o kupovini Kylie Cosmetics proizvoda, ja kažem - samo napred! Sve što vidite i čujete od Kylie i na njenom sajtu - to i dobijete. A možda čak i malo više.***


 "Halo?"
 "Jano, zovi Luku i dolazite kod mene odmah!"
 "Što šta je bilo?"
 "Pogodi šta mi je stiglo jutros..." DSC_0884 DSC_0887 DSC_0893

0 comments:

Post a Comment